Dobrodošli u ELEKTRO-LOVOŠEVIĆ, vaš pouzdani izvođač elektro, građevinskih, strojobravarskih radova, te partner u prometu i prodaji nekretnina. Od naših skromnih početaka do današnjeg dana, naš put je bio vođen posvećenošću kvaliteti i inovacijama.

Počeci

Naša priča započinje 1994. godine osnivanjem obiteljskog obrta, koji je uz specijalizaciju za elektro radove, pružajući usluge visoke struje i slabe struje za domaćinstva i poslovne subjekte uključivao i trgovinu. Posjetite nas u našem maloprodajnom objektu na adresi Strossmajerova 40, Našice, gdje naša trgovina nudi širok asortiman proizvoda, uključujući elektromaterijal i građevinski materijal. Bez obzira tražite li materijale za manje kućne popravke ili veće građevinske projekte, naša maloprodaja i veleprodaja su opremljene da zadovolje sve vaše potrebe. Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći odabrati prave proizvode za vaš projekt.

Proširenje i rast

Kako su se mijenjale potrebe naših klijenata, tako smo i mi rasli. 2014. godine označila je značajnu prekretnicu u našoj povijesti kada smo osnovali ELEKTRO-LOVOŠEVIĆ društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.) i proširili naše usluge na građevinske i strojobravarske radove. Ovo proširenje omogućilo nam je da preuzmemo veće i tehnički zahtjevnije projekte, pružajući naše usluge na širem tržištu.

Diversifikacija usluga

2018. godine, uzimajući u obzir prilike na tržištu nekretnina, osnovali smo LOVOŠEVIĆ INVEST d.o.o. fokusiran na promet i prodaju nekretnina. Ovaj novi odjel omogućava nam da svojim klijentima ponudimo sveobuhvatne usluge koje uključuju ne samo izgradnju i renovaciju, već i trgovinu nekretninama, olakšavajući im tako pristup kvalitetnim prostorima za život ili poslovanje.

Zašto odabrati ELEKTRO-LOVOŠEVIĆ?

  • Dugogodišnje iskustvo – naše dugogodišnje iskustvo u industriji osigurava da svaki projekt bude izveden s maksimalnom profesionalnošću i posvećenošću.
  • Stručnost kvalificiranih djelatnika – naš tim čine visoko kvalificirani stručnjaci koji su specijalizirani za ugradnju, montažu, testiranje i servisiranje.
  • Vrhunska oprema – koristimo samo najmoderniju opremu koja nam omogućava da pružamo vrhunske usluge. Naša oprema je ključna za preciznost i efikasnost u svakom segmentu našeg rada.
  • Jamstvo kvalitete – naše usluge su poduprte jamstvom kvalitete. Svaki projekt završavamo s ciljem postizanja izvrsnosti i zadovoljstva klijenta.
  • Ugovorna održavanja
  • Specijalizirani servisi za velike tvrtke – naša osnovna djelatnost uključuje pružanje ugovorenih usluga održavanja za velike trgovačke lance i proizvodne tvrtke. Naš tim osigurava pouzdanost i efikasnost, omogućavajući nesmetano poslovanje naših klijenata.

Za više informacija o našim uslugama, projektima ili da zakažete konzultacije, slobodno nas kontaktirajte putem info@elektro-lovosevic.hr ili telefona na 031 617 420. Veselimo se suradnji s Vama i ostvarivanju Vaših budućih projekata. Naš cilj je pretvoriti Vaše ideje u stvarnost, osiguravajući da svaki projekt bude siguran, funkcionalan i estetski privlačan.